Testimoniale clienti


 1. Aplicatia Scule Speciale si Echipamente Service este o aplicatie deosebit de utila service-urilor auto cu ajutorul careia am optimizat activitatea de evidenta cantitativa si valorica a SDV-urilor si obiectelor de inventar.

  O facilitate importanta care deosebeste acest program de altele destinate evidentei obiectelor de inventar este posibilitatea de a importa imaginile si caracteristicile SDV-urilor din catalogul cu SDV-uri originale, obtinand astfel informatii corecte in timp foarte scurt. O alta facilitate, de un real ajutor, este evidenta datelor de expirare a metrologizarii SDV-urilor, nemaifiind necesara urmarirea acestora in excel sau alte aplicatii mai putin facile.

  In concluzie, in urma implementarii programului, obtin informatii corecte si rapide legate de SDV-uri si localizarea acestora.

  Agnesa Rus
  Director Financiar

 2. Am implementat această aplicație la finele anului 2014 odată cu reorganizarea completă a magaziei de scule și dispozitive speciale întrucât reperele au devenit foarte numeroase și greu de gestionat din punct de vedere al stării, al valabilității (unele scule au fost scoase din uz și înlocuite cu altele noi), al evidenței livrărilor către personalul productiv dar și din punctul de vedere al evidenței metrologiilor.

  Toate aceste necesități au fost satisfăcute complet de către această aplicație; pe parcurs i-au fost adăugate și opțiuni noi cum ar fi implementarea ultimei versiuni a cataloagelor de scule și dispozitive obligatorii pe fiecare marcă emise de către Skoda și Volkswagen.

  Cristian Trifan
  Director Tehnic
  DELCAR Brașov

Leave a Reply